Wat is onze missie ?

Eerste hulp is de brug slaan tussen het ongeval en het arriveren van gespecialiseerde medische diensten.

Wij willen op het einde van onze training iedereen die handvaten meegeven om die brug te kunnen slaan.

Ook de “goesting” om het kunnen, kennen en de  vaardigheden die we opdeden op peil te houden én om “besmettelijk” te zijn voor je omgeving.

We willen je prikkelen tot “uitdrager” van je opgedane kennis zodat jij ook je   broer, zus, collega,…nieuwsgierig kan maken om eerste hulp te leren.

We dragen de natuur ook een hart toe en proberen daarom duurzaam om te gaan met materiaal.

 

Wat is dan onze visie ?

Wij geloven in investeren en in Levenslang Leren.  Kennis wordt gedragen door mensen. en wordt als het ware een stukje van jezelf .
Maar je moet het onderhouden, anders verliest het zijn waarde en kracht.
Daarom gaan we voor de praktijk. Geen uren op de bank zitten maar handen uit de mouwen steken en “hands-on” training te maximaliseren.

Wij geloven heel erg in het “besmetten” van mensen. Kennis kan gedeeld worden en wordt vaak later op heel informele manieren overgedragen op anderen . En dat is van groot maatschappelijk belang.

Wij willen niet allen jou leren hoe je moet handelen in een noodsituatie maar we prikkelen je om het verder te vertellen en het bespreekbaar te maken.

Wij dragen ook het milieu een warm hart toe en willen de papierberg wat verminderen. In de boekhandel zijn voldoende geschikte handboeken te vinden. Wij raden aan om “Help, Eerste hulp voor iedereen” aan te schaffen (Handboek uitgegeven door Het Rode Kruis).
De presentatie wordt indien gewenst op USB stickje meegeleverd.

Neem zeker een kijkje bij “Opleidingen” daar kan je zeker en vast iets vinden dat past bij jouw noden en interesse.

Certificaten
Voor elke opleiding wordt er een “certificate of attendance” afgeleverd, voor de cursus Bedrijfshulpverlener ontvangt u een officieel getuigschrift (Cfr.KB)
Educ-Aid Training and Consulting is officieel erkend door de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg als opleidingsverstrekker voor EHBO-cursussen (conform het KB van 15.12.2010).